Broers- en zussenboek

Uitzendingen nav het Broers-en zussenboek
2013/14

 

KRUISPUNT: “Bijzondere broers en zussen”

NB ! Klik op de foto’s om de uitzendingen te zien
Bezoek ook Brussenboek op Facebook en reageer op de uitzending, via @jetalerte op Twitter kan ook

Bezoek ook Brussenboek op Facebook en reageer op de uitzending, via @jetalerte op Twitter kan ook

 

KETNET KARREWIET | Belgie : “Dag van de handicap”

DAG VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP    Karrewiet ging op bezoek bij de familie Van Himme en ontmoette Rosalie. Rosalie heeft autisme en het syndroom van Down. Haar broers en zus leggen uit wat dat precies is. "Uitgezonden op 3 december 2013"

DAG VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP
Karrewiet ging op bezoek bij de familie Van Himme en ontmoette Rosalie. Rosalie heeft autisme en het syndroom van Down. Haar broers en zus leggen uit wat dat precies is.
3/12/2013

 

ÉÉN VANDAAG: “Broer & zus van gehandicapten in de spotlight

BRUS: BROER EN ZUS VAN GEHANDICAPTEN IN DE SPOTLIGHT|AVRO; TROS, 13 sep 2013 Voor en over kinderen met een verstandelijke handicap is veel informatie. Maar voor wie zo'n broer of zus heeft, is weinig tot niets bekend. Terwijl nu veel gehandicapte kinderen hun ouders overleven broers en zussen verantwoordelijk zijn voor de zorg. En die taak valt niet altijd mee.

BRUS: BROER EN ZUS VAN GEHANDICAPTEN IN DE SPOTLIGHT|AVRO; TROS, 13 sep 2013
Voor en over kinderen met een verstandelijke handicap is veel informatie. Maar voor wie zo’n broer of zus heeft, is weinig tot niets bekend. Terwijl nu veel gehandicapte kinderen hun ouders overleven broers en zussen verantwoordelijk zijn voor de zorg. En die taak valt niet altijd mee.

 

VTM JOURNAAL | België: “Eerste boek voor brussen”

KIND MET HANDICAP: BRUSSEN GETUIGEN 13/9 Broers en zussen van kinderen met een beperking hebben het vaak niet gemakkelijk. Voor het eerst is er nu een Nederlandstalig, wetenschappelijk onderbouwd boek, waarin zij een keer alle aandacht krijgen, en niet alleen hun broer of zus. Ze leggen daarin zelf uit hoe het is om te leven in zo'n gezin. 13 september 2013

KIND MET HANDICAP: BRUSSEN GETUIGEN
13/9/2013
Broers en zussen van kinderen met een beperking hebben het vaak niet gemakkelijk. Voor het eerst is er nu een Nederlandstalig, wetenschappelijk onderbouwd boek, waarin zij een keer alle aandacht krijgen, en niet alleen hun broer of zus. Ze leggen daarin zelf uit hoe het is om te leven in zo’n gezin.